Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιδιωτική Ασφάλιση

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Real Finance αναλαμβάνοντας υπεύθυνα το ρόλο τους ως ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι, φροντίζουν για εσάς:

Όλες οι Υπηρεσίες
 • Την εξεύρεση των ασφαλιστικών σας αναγκών
 • Τη μελέτη ασφαλιστικών προτάσεων
 • Την εύρεση λύσεων σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας
 • Τη σύγκριση και την ανάλυση των υφισταμένων συμβολαίων σας
 • Την οικονομικότερη λύση για την ασφαλιστική σας κάλυψη
 • Την υποστήριξη και την καθοδήγηση σας για κάθε ζημιά
 • Την άμεση και δίκαιη αποζημίωση σας

Σύνταξη & Επένδυση

 
 

Η Real Finance είναι δίπλα σας και σας προτείνει Ολοκληρωμένες Λύσεις Αποταμίευσης για την Άμεση Αποπληρωμή του Δανείου σας!

Τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα μας παρέχουν ένα ισχυρό κίνητρο για αποταμίευση, ώστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον της οικογένειας μας μέσω ενός ισοβίου εισοδήματος.

Με τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα έχετε τη δυνατότητα:

 • Να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης σας
 • Να επιλέξετε τον τρόπο καταβολής (εφάπαξ – μηνιαία)
 • Να επιλέξετε την ηλικία συνταξιοδότησης
 • Να επιλέξετε τις υπεραποδόσεις πέραν του εγγυημένου επιτοκίου
 • Να επιλέξετε τη δυνατότητα καταβολής κεφαλαίου στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση απώλειας ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Εξασφαλίστε το μέλλον της οικογένειάς σας με μία έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας!

Τα προγράμματα Πρόσκαιρης Ασφάλισης Μειωμένου Κεφαλαίου απευθύνονται προς όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να εξασφαλίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ότι η απουσία τους από τη ζωή, δε θα επηρεάσει τις οικονομικές τους ανάγκες. Με την ασφάλεια ζωής μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα της ζωής της οικογένειά σας και τους μελλοντικούς της στόχους όπως οι σπουδές των παιδιών σας, καθώς και να προστατεύεστε την ακίνητη περιουσία σας.

διαβάστε περισσότερα...

Υγεία

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Κάντε δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένεια σας τις υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου που σας παρέχει η ιδιωτική ασφάλιση, χωρίς να σας απασχολεί εάν τα ένσημα σας καλύπτουν την ασφάλιση σας, εάν θα υπάρχει διαθέσιμη κλίνη στο νοσοκομείο και θα λάβετε τη φροντίδα που δικαιούστε. Η ιδιωτική ασφάλιση είναι η καλύτερη λύση για ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλό κόστος όπως ακριβώς σας αξίζει!

διαβάστε περισσότερα...

Ασφάλεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Η ασφαλιστική μας συνείδηση είναι αναγκαία!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ότι η οικονομική κρίση λειτούργησε αποτρεπτικά για την ασφάλιση κατοικίας σε μία μεγάλη μερίδα των νοικοκυριών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές να μη μπορούν να αποκατασταθούν από τους ιδιοκτήτες τους λόγω υψηλού του κόστους. Στην πραγματικότητα όμως, η οικονομική κρίση καθιστά την ασφάλιση κατοικίας περισσότερο αναγκαία, διότι λόγω του μειωμένου εισοδήματος, ένα νοικοκυριό δε θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη ζημιά με δικά του κεφάλαια.

διαβάστε περισσότερα...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Τι σημαίνει «ασφαλίζω σωστά» το αυτοκίνητο μου;

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι μία αναπόφευκτη δαπάνη, που συχνά έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί αυτοκινήτων ν’ αναζητούν την οικονομικότερη, αλλά όχι τη «σωστή» λύση ασφάλισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά οι οδηγοί να ασφαλίζουν λανθασμένα το αυτοκίνητο τους, στερούμενοι αναγκαίες καλύψεις είτε αντίθετα, ορισμένες φορές επιβαρυνόμενοι καλύψεις που δε χρειάζονται.

διαβάστε περισσότερα...

Ασφαλιστικά προγράμματα

 • ΣύνταξηOpen or Close

  Εξασφαλίστε τη μηνιαία ή εφάπαξ συνταξιοδότηση σας στην ηλικία που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για νέα μέτρα και περικοπές!

 • ΚατοικίαOpen or Close

  Για να είναι η περιούσια σας είναι ασφαλής χάρη στην πλήρη κάλυψη που σας παρέχουν τα ασφαλιστικά προγράμματα που σας προτείνει η RealFinance!

 • ΑυτοκίνητοOpen or Close

  Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας είναι υποχρεωτική αλλά και αναγκαία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα ποικίλα προγράμματα που σας προσφέρει η Real Finance και να ασφαλίσετε οικονομικά το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα εύκολα και γρήγορα!

 • ΕπιχείρησηOpen or Close

  Η διασφάλιση της επιχείρησης και της περιουσίας σας είναι ένα αναγκαίο μέτρο προστασίας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητα, μέσω ποικίλων οικονομικών και ανταγωνιστικών ασφαλιστικών πακέτων.

 • ΣκάφοςOpen or Close

  Τα ευέλικτα προγράμματα για την ασφάλιση του σκάφους αναψυχής σας, καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και σας εξασφαλίζουν τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς άμεσα και οικονομικά.

 • Αστική ΕυθύνηOpen or Close

  Η γενική και επαγγελματική αστική ευθύνη σας εξασφαλίζει κάλυψη από τυχόν ατυχήματα που θα προκαλέσουν σε τρίτο πρόσωπο σωματικές ή υλικές βλάβες στον ασφαλισμένο χώρο ή από τη δραστηριότητα τους.

 • Νομική Προστασία ΙατρώνOpen or Close

  Η Αστική Ευθύνη και η Νομική Προστασία Ιατρών είναι δύο άρρηκτα συνδεμένες ασφαλίσεις με σκοπό ο ασφαλισμένος να προστατεύεται πλήρως από κάθε πιθανό κίνδυνο μέσω της άσκησης του επαγγέλματος του.

 • Ομαδική ΑσφάλισηOpen or Close

  Ανταμείψτε το προσωπικό της επιχείρησης σας και ευνοηθείτε φορολογικά, δημιουργώντας ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και παραγωγικότητας με τους εργαζομένους!

 • Ταξιδιωτική ΑσφάλισηOpen or Close

  Ταξιδέψτε όλο τον κόσμο με την ασφάλεια σε και τη σιγουριά που σας παρέχουν τα προγράμματα που προτείνει η εταιρεία μας!

 • Απώλεια εισοδήματος από την εργασίαOpen or Close

  Εξασφαλίστε το μηνιαίο σας εισόδημα σε περίπτωση μερικής ή ολικής ανικανότητας από την εργασία σας!

Ο προσωπικός ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι δίπλα σας!

Επικοινωνήστε μαζί και μάθετε τώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 

το κόστος ασφάλισης σας!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!