Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονομική Προέγκριση

Μη χάνετε χρόνο ακόμη και αν δεν έχετε ακόμη βρει το ακίνητο των ονείρων σας!

Η πώληση ακινήτων αποτελεί μία περίπλοκη υπόθεση για τον πωλητή και τον αγοραστή. Ο πωλητής τις περισσότερες φορές αποζητά την άμεση αγοραπωλησία της ιδιοκτησίας του, ενώ ο ενδιαφερόμενος αγοραστής συχνά εμπλέκεται με τις κωλυσιεργείς γραφειοκρατικές διαδικασίες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στην «απώλεια» της κατοικίας των ονείρων του από έναν άλλο ενδιαφερόμενο. 

Η Real Finance είναι εδώ για να σας απαλλάξει από το άγχος της απώλειας του ακινήτου αλλά και από την ανησυχία για το ποσό του δανείου που δικαιούστε να πάρετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τώρα για το ποσό του δανείου που μπορείτε να εξασφαλίσετε ακόμη και αν δεν έχετε καταλήξει σε ακίνητο! 

Η Real Finance δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οικονομική προέγκριση του στεγαστικού σας δανείου, καθώς μας προσφέρει τη δυνατότητα:

  • Να σας βοηθήσουμε να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά και την τιμή του ακίνητου που αναζητείτε, γνωρίζοντας το ύψος του δανείου σας
  • Να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης σας 
  • Να είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβετε χρηματοδότηση για το ποσό που επιθυμείτε
  • Να μελετήσουμε το προφίλ σας και να διεκδικήσουμε τις καλύτερες εκπτώσεις για το επιτόκιο του δανείου σας
  • Να σας απαλλάξουμε από το άγχος της απώλειας του επιθυμητού ακινήτου από άλλον ενδιαφερόμενο αγοραστή

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή αιτήματος δανείου εξαρτώνται από την επαγγελματική ιδιότητα του δανειολήπτη και των υπολοίπων ενεχόμενων του δανείου. Η έγκριση του στεγαστικού δανείου προϋποθέτει την αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων των ενεχομένων, ώστε να διαπιστωθεί ότι δε θα προκύψει οποιαδήποτε δυσκολία αποπληρωμής του δανείου. 

Ποια είναι η διαδικασία για πάρετε την οικονομική προέγκριση;

Η διαδικασία είναι ΑΠΛΗ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! 

Συγκεντρώνουμε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αφού τα μελετήσουμε με βάση τις προσωπικές σας στεγαστικές ανάγκες, αναλαμβάνουμε πλήρως τη διεκπεραίωση του δανείου σας και σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιτύχουμε αυτά που θα μας ζητήσετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 95.10.900 και μάθετε τα πάντα για το δάνειο σας!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!