Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεγαστικό Δάνειο

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ακίνητο ή να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας;

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο του στεγαστικού σας δανείου από την προέγκριση μέχρι την εκταμίευση. Σκοπό μας είναι να σας βοηθήσουμε να υποβάλετε την αίτηση σας και να παρακολουθούμε την εξέλιξη του, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες απαλλάσσοντας σας από χρονοβόρες γραφειοκρατικές ενέργειες.

Το στεγαστικό δάνειο αποτελεί μία μορφή χρηματοδότησης από το τραπεζικό ίδρυμα με σκοπό την αγορά κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, την ανέγερση, καθώς και την επισκευή του ακινήτου ή της επαγγελματικής στέγης. Η διάρκεια χρηματοδότησης ορίζεται από πέντε (5) έως σαράντα (40) έτη. Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, επηρεάζεται από την ηλικία των ενεχομένων.

Τα δάνεια κατοικίας με σκοπό είτε ιδιόχρηση είτε την επένδυση αλλά και η χρηματοδότηση για την αγορά οικοπέδου, την ανέγερση κατοικίας, την προσθήκη ή την επισκευή ακινήτου είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που εντάσσονται στο στεγαστικό δάνειο. Επιπλέον η Real Finance σας προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρεται το στεγαστικό δάνειο που σας έχει χορηγηθεί από άλλη τράπεζα, με ευνοϊκότερους όρους, χαμηλότερο επιτόκιο και χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Από τι εξαρτάται το ποσό που μπορεί να σας χορηγηθεί ως δάνειο;

 
Εισοδημα
 
από την εργασία,
ακίνητη περιουσία κ.α.
 
Δανειακες Υποχρεωσεις
 
πιστωτικές κάρτες,
δάνεια
 
Πιστοληπτικο Προφιλ
 
συνέπεια δανειακών
υποχρεώσεων
 
ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ
 
Την υπάρχουσα καταθετική σας
σχέση με την τράπεζα
 

Από τι εξαρτάται το επιτόκιο του στεγαστικού σας δάνειου;

 
 
Τραπεζα
 
Την υπάρχουσα καταθετική σας σχέση με την τράπεζα
 
προφιλ
 
Το πιστοληπτικό
προφίλ
 
Cash Collateral
 
Τη δυνατότητα πρόσθετης εξασφάλισης Cash Collateral
 
Μισθοδοσια
 
Την τράπεζα μισθοδοσίας

Ποιο είναι το ποσοστό χρηματοδότησης για ένα στεγαστικό δάνειο;

Το ποσοστό χρηματοδότησης που δίνεται από τον τραπεζικό οργανισμό τις περισσότερες φορές ανταποκρίνεται στο 75% της εμπορικής αξίας του ακινήτου. Σε πολλές όμως περιπτώσεις, λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό του δανείου και πιστοληπτικό σας προφίλ η Real Finance μπορεί να σας εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδότησης!

Δίπλα σας σε κάθε βήμα

Στη Real Finance γνωρίζουμε όλες τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε προκειμένου να πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο και είμαστε δίπλα σας με σκοπό να σας εξασφαλίσουμε όχι μόνο την έγκριση του αιτήματος σας αλλά και να βεβαιωθούμε ότι θα καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας με την ευελιξία του κυμαινόμενου επιτοκίου!

 

...και όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ...!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ή καλέστε μας στο 210 9510 900

Οικονομική Προέγκριση

Η Real Finance δίνει μεγάλη βαρύτητα στην οικονομική σας προέγκριση, ώστε να γνωρίζετε εξ αρχής ότι το ποσό χρηματοδότησης που επιθυμείτε είναι δυνατό να χορηγηθεί.

Credit Score

Το πιστοληπτικό προφίλ του πελάτη μπορεί να συμβάλλει στο ευνοϊκότερο επιτόκιο του δανείου σας.

Δείκτης Εισοδήματος

Προκύπτει από τις δανειακές υποχρεώσεις του οφειλέτη καθώς και από τα μηνιαία εισοδήματα του και επηρεάζει το ποσό δανειοδότησης του.

Cash Collateral

Το cash collateral είναι η εξασφάλιση μετρητών, με σκοπό τη διαπραγμάτευση του ευνοϊκότερου επιτοκίου για το δάνειο σας.

Αντικειμενική Αξία Ακινήτου

Η αντικειμενική αξία ακινήτου συνιστά την αξία ενός ακινήτου, όπως αυτή ορίζεται από την πολιτεία και εκφράζεται σε αξία ανά τετραγωνικό μέτρο. Το φορολογικό τεκμήριο της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου εκδίδεται από το Υπουργείο Οικονομικών και διαφοροποιείται ανάλογα με την τοποθεσία του ακινήτου. 

Εμπορική Αξία Ακινήτου

Η εμπορική αξία ακίνητου, είναι η τιμή στην οποία μπορεί να πωληθεί ένα ακίνητο. Η εμπορική αξία ενδέχεται να διαφέρει ακόμη και σημαντικά από την αντικειμενική ή την πραγματική αξία, καθώς επηρεάζεται από την αύξηση ή τη μείωση ζήτησης και ειδικότερα σε περίοδο κρίσης.

Προσημείωση ακινήτου

Η προσημείωση γίνεται εφόσον το ακίνητο καλύπτεται από την εμπορική του αξία και είναι η εγγύηση του οφειλέτη προς την τράπεζα. Με την αποπληρωμή του δανείου γίνεται η άρση της και η πλήρης κυριότητα επιστρέφει στον αγοραστή. Αν το χρέος δεν αποπληρωθεί, το ακίνητο μπορεί να κατασχεθεί και να μπει σε πλειστηριασμό. 

«Διαβάστε μία σύντομη αναδρομή των στεγαστικών δανείων στη χώρα μας εδώ»

 
Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!