Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για τις στεγαστικές σας ανάγκες.
Real Finance
Επίσημος Διαμεσολαβητής Τραπεζικής Πίστης

Λίγα Λόγια για Εμάς…

Η Real Finance διαθέτει έμπειρους συμβούλους που δραστηριοποιούνται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην Επίσημη Διαμεσολάβηση Στεγαστικών Δανείων στην Ελλάδα.  Μοναδικός μας σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα για το νέο σας σπίτι.

Η εταιρεία μας μετά από συνεχή και επιτυχή παρουσία στον τραπεζικό τομέα και έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας προτείνει συνεχώς νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να σας λύσει απορίες και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

Από το 2005
μέχρι και σήμερα…

…εργαζόμαστε αδιάλειπτα σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της Ελλάδας, προκειμένου να αναζητήσουμε και να σας προσφέρουμε ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις για το στεγαστικό σας δάνειο. Μέχρι και σήμερα έχουμε επιτύχει περισσότερο από 95% εγκρισιμότητα των αιτημάτων στεγαστικών δανείων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οδηγείται σε άμεση εκταμίευση.

10.000+
εγκεκριμένα αιτήματα
8 εξιδεικευμένοι
σύμβουλοι
4 συστημικές
τράπεζες
6.000+ εκταμιευμένα
στεγαστικά δάνεια

Στόχος μας...

…είναι να σας προσφέρουμε στεγαστικές λύσεις που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις υπηρεσίες μας.

  • Πραγματοποιούμε καθημερινά έρευνα της τραπεζικής αγοράς, για να εξασφαλίζουμε το απαραίτητο όφελος στη χρηματοδότηση σας.
  • Αναζητούμε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα χαμηλής μηνιαίας δόσης στο στεγαστικό σας δάνειο.
  • Φροντίζουμε η δανειακή σας σύμβαση να περιλαμβάνει τους ευνοϊκότερους όρους, που θα εξασφαλίσουν το το ακίνητο σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τι θα πρέπει να ξέρετε για την Real Finance...

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε  θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η συνεργασία μας με τα Τραπεζικά Ιδρύματα της Ελλάδας, στηρίζεται στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας μέσα από συνεχείς αξιολογήσεις. Η εμπειρία της ομάδας μας, εγγυάται να σας εξασφαλίσει ταχείς και ευέλικτες διαδικασίες για τη χρηματοδότηση σας.

Κτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο προσωπικό τους κέρδος.

Αναζητούμε την πιο Συμφέρουσα Επιλογή

Η έμπειρη ομάδα της Real Finance, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας, όπως επίσης και προτάσεις για την άμεση αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου.

Πέτρος
Πέτρος
12/12/2023
Πολύ καλή συνεργασία, ο κύριος Νίκος είναι πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος για οτιδήποτε περνάει από το χέρι του.
ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΗ
12/12/2023
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας, αξιόπιστοι και πολύ εξυπηρετικοί, ιδιαιτέρως ο κ Φρίγγης Νίκος που μας εξυπηρέτησε με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.
An Pol
An Pol
12/12/2023
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φρίγγη και την ομάδα του. Εξαιρετική συνεργασία, συνέπεια και ευγένεια.
Vag Tessis
Vag Tessis
11/12/2023
Η επικοινωνια και η συνεργασια μας με την Real Finance ήταν απο την 1η μερα εξαιρετικη και με καλυψαν σε ο,τι ζητησα στην διαδικασια της προεγκρισης του στεγαστικου που θελαμε. Ο κύριος Φριγγης ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας σε ότι απορία είχαμε και μας εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Ευγενικός και γνώστης της αγοράς, μας βοήθησε στο να πάρουμε μέσα σε λίγες ημέρες την έγκριση του δανείου μας!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη συνεργασία με την Real Finance και συγκεκριμένα με τον κύριο Φρίγγη.
Elena Tsiota
Elena Tsiota
07/12/2023
Η ευγένεια και η αξιοπιστία είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την Real Finance. Ο επαγγελματισμός του κ. Φρίγγη κ η γνώση του αντικειμένου έκαναν τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.
Λυδία Βελή
Λυδία Βελή
26/11/2023
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Συνέπεια και επαγγελματισμός.
Mina Manoussou
Mina Manoussou
24/11/2023
Άψογη εξυπηρέτηση. Γρήγοροι, Αποτελεσματικοί και άμεσοι! Μας Βοήθησαν να εγκριθεί το δάνειο μας και να πάρουμε το πρώτο μας σπίτι. Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ φιλικός κ βοηθητικός κ απαντούσε σε όλα μας τα ερωτήματα και με τη βοήθεια της Μεμνουνε προχώρησαν τη διαδικασία πολύ γρήγορα! Ευχαριστούμε πολύ!
Δαφνη Μπέλλου
Δαφνη Μπέλλου
06/11/2023
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την εκταμίευση στεγαστικού μου δανείου!!! Ειδικότερα την κ. Μπογιατζη που είχε αναλάβει την υπόθεση και την ολοκλήρωσε με το καλύτερο τρόπο!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!