Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σχετικά με εμάς

Η Real Finance διαθέτει έμπειρους συμβούλους που δραστηριοποιούνται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην επίσημη διαμεσολάβηση στεγαστικών δανείων, με σκοπό να σας προσφέρει αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν.

Η εταιρεία μας μετά από μία 14ετή συνεχή και επιτυχή παρουσία στον τραπεζικό τομέα και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 5.000 αιτήματα στεγαστικών δανείων, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας προτείνει συνεχώς νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να σας λύσει απορίες και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις η οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και το προσωπικό σας κέρδος.

Εμπειρία

Η τραπεζική αγορά απαιτεί γνώση, κατανόηση και εμπειρία προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για ένα στεγαστικό δάνειο. Η εξειδικευμένη ομάδα της Real Finance από το 2005 συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες και χάρη στην πολυετή της εμπειρία, παρέχει πλήρη και ουσιαστική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της χρηματοδότησης σας, με ταχείς και ευέλικτες διαδικασίες που θα σας αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τεχνογνωσία

Η Real Finance χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, διαθέτει την κατάλληλη και υψηλή τεχνογνωσία, ώστε κάθε λύση που σας προτείνει να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε εξατομικευμένη ανάγκη σας. Το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να υποστηρίξει και να σας προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας, όπως επίσης και προτάσεις για την άμεση αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου.

Εμπιστοσύνη

Η συνεργασία μας με τα τραπεζικά ιδρύματα, στηρίζεται στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας μας μέσα από συνεχείς αξιολογήσεις. Εδώ και 14 συνεχή έτη χτίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας με γνώμονα την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και το προσωπικό τους όφελος. Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία είμαστε διαρκώς δίπλα σας, προκειμένου να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Επιτυχία

Έχοντας διαχειριστεί περισσότερα από 5.000 αιτήματα στεγαστικών δανείων και έχοντας επιτύχει 95% των εγκρίσεων, σας εγγυόμαστε ότι διαθέτουμε την ικανότητα να επιτύχουμε τους ευνοϊκότερους όρους για τη χρηματοδότηση σας. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το προσωπικό σας κέρδος.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!