Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγορά Νεόδμητου Ακινήτου

Αγορά Νεόδμητου Ακινήτου

Η αγορά ενός νέου ακινήτου αποτελεί μια σοβαρή απόφαση καθώς θα σας αλλάξει τη ζωή. Όμως το δίλλημα για την αγορά μίας νεόδμητης ή μίας παλαιάς κατοικίας ταλαιπωρεί πολλούς μελλοντικούς αγοραστές.

Η πολυετής εμπειρία της Real Finance στην δανειοδότηση για την αγορά ακινήτων, μας έχει διδάξει ότι η αγορά ενός νεόδμητου ακινήτου προσφέρει ποικίλα μακροπρόθεσμα οφέλη στον αγοραστή, τα οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • Έκπτωση επιτοκίου ανάλογα με την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου (Α+, Α, Β+).
  • Ασφαλής κατασκευή που διασφαλίζει μια ασφαλή διαμονή για τους αγοραστές και τους ενοίκους. Τα νεόδμητα ακόνη ακολουθούν τον πιο σύγχρονο αντισεισμικό κανονισμό.
  • Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός νεόδμητο ακινήτου είναι οι μεγάλες βεράντες, οι οποίες σε μία παλιότερης κατασκευής κατοικίες εκλείπουν ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να παρέμβει αισθητικά.
  • Η μοντέρνα διαρρύθμιση μίας νεόδμητης κατοικίας είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μία οικογένεια ή ένα νέο ζευγάρι. Σύγχρονες κατασκευές που διαθέτουν θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους, εγγυώνται στους αγοραστές την απαλλαγή από τα μικρά καθημερινά προβλήματα της διαμονής σε ένα αστικό κέντρο.
  • Οι σύγχρονες κουζίνες συναντώνται σε όλα τα νεόδμητα ακίνητα, κάτι το οποίο οι ιδιοκτήτες των παλαιών κατοικιών χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανακαινίσουν.
  • Σύγχρονα κουφώματα, διπλά τζάμια που εξασφαλίζουν θερμομόνωση και ηχομόνωση, πόρτα ασφαλείας και αυτονομία θέρμανσης είναι μερικές μόνο από τις παροχές που εγγυώνται να σας προσφέρουν άνεση.
  • Μακροπρόθεσμη επένδυση καθώς θα αποφέρει στον ιδιοκτήτη του σημαντική υπεραξία σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Μέσα από 14 συναπτά έτη εμπειρίας στο χώρο της διαμεσολάβησης στεγαστικών δανείων και ασφαλιστικών προϊόντων, συναντήσαμε όλες τις κατηγορίες αγοραπωλησίας με τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα τους. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ένα νεόδμητο ακίνητο μπορεί να στεγάσει τα όνειρα των ιδιοκτητών του με άνεση, ασφάλεια και οικονομία!

Στη Real Finance εγγυόμαστε να σας εξασφαλίσουμε τους οικονομικότερους και ευνοϊκότερους όρους για το στεγαστικό σας δάνειο προκείμενου να κάνετε το όνειρο αγοράς ενός νέου ακινήτου πραγματικότητα!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!