Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας

Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας

Η ανακαίνιση ενός ακινήτου αυτόματα το καθιστά περισσότερο λειτουργικό και ευχάριστο! Η μοντέρνα αισθητική όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος να ανακαινίσει κάποιος την κατοικία του. Πολλές σύγχρονες ανάγκες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ενοίκων και ν’ αλλάξουν ακόμη και τη διάθεση!

Η αλλαγή διαρρύθμισης, η διαχείριση του διαθέσιμου χώρου, η ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά ακόμη και η αλλαγή των χρωμάτων στους τοίχους μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά βελτίωση της ζωής μας.

Επιπλέον, η αντιμετώπιση χρόνιων τεχνικών προβλημάτων όπως η υγρασία ή η φασαρία που προκαλείται από έναν κεντρικό δρόμο, μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν εύκολα και αποτελεσματικά με τεχνικές λύσεις όπως θερμομόνωση, η ηχομόνωση, τα διπλά τζάμια και πολλά ακόμη.

Η ανακαίνιση είναι μία σαφέστερα οικονομικότερη λύση από την αγορά ενός νέου ακινήτου, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανακαίνιση ανεξάρτητα από την παλαιότητα του σπιτιού, εγγυάται την άνοδο της αγοραστικής του αξίας, καθιστώντας την πώληση ή την ενοικίαση του ευκολότερη!

Το επισκευαστικό δάνειο μπορεί να προσφέρει στο σπίτι σας χρηματοδότηση για οποιαδήποτε μικρή αλλαγή επιθυμείτε, μέχρι και μία πλήρη ανακαίνιση! Μπορείτε να καλύψετε έως και το 100% του κόστους του έργου σας με ένα προνομιακό επιτόκιο προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες και να αλλάξετε την ποιότητα της ζωής σας σε ένα σπίτι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε!

Χαρίζοντας στο σπίτι μας πλήρη ανακαίνιση ή/και, προσφέρουμε στον εαυτό μας και την οικογένεια μας ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα από ολοκληρωμένα χρηματοδοτικά προγράμματα και προνομιακούς όρους.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!